Biljetterna är nu släppta!

Biljetterna är nu släppta!

För fjärde året i rad arrangeras hela Dalarnas mäktiga musikfest. Dalecarlia Music Awards är tillbaka lördagen den 1:a april på Magasinet i Falun. Biljetterna släpps nu på onsdag 1:a februari kl 10.00 via www.dalecarliamusicawards.com och turistbyråer i Dalarna.

 

 

Dalecarlia Music Awards har instiftats för att uppmärksamma och manifestera styrkan och bredden i Dalarnas fantastiska musikliv. Det blir pompa och ståt i prisutdelningar som blandas med livemusik av några av Dalarnas bästa – allt under ledning av konferencierer från Sveriges Radio. Galan livesänds via Sveriges Radio och Dalarnas Tidningar.

Musik i Dalarna driver galan i nära samverkan med de deltagande studieförbunden Bilda, Folkuniversitetet, Medborgarskolan, Sensus och Studiefrämjandet samt Dalarnas Tidningar och Sveriges Radio.

– Om du älskar musik är detta festen för dig! Var med och hylla det bästa från det gångna dalamusikåret 2016. På plats finns, förutom alla fantastiska och stöttande musikälskare, verksamma personer i Dalarnas musikliv – hela spannet från band och artister till arrangörer till producenter. Galan är enormt viktig då den lyfter fram ett musikliv som är av skyhög kaliber, som är kolossalt rikt och som hjälpt till att sätta Dalarna på kartan i musiksverige.

– Vi upprepar 2016 års succé i att vara på Magasinet i Falun, men försöker göra det ännu lite bättre. Vi har redan grymt intressanta prisutdelare och folkkära konferencierer bokade och vi ser fram emot att så småningom presentera alla de fyra nominerade i de tolv olika kategorierna som det i år visat sig vara benhård konkurrens om (den trettonde och sista kategorin – ”Juryns specialpris” – har inga nominerade). 2016 var ett mäkta bra musikår i Dalarna!

– Två typer av biljetter släpp nu på onsdag – en galabiljett med entré till själva galan samt en för VIP-biljett med VIP-mingel med tapasbuffé som uppvärmning på vad som på förhand blir extraordinärt trevlig kväll. Tack vare våra fantastiska samarbetspartners och finansiärer kan vi erbjuda kraftigt reducerade biljettpriser.

– Var med och hylla årets band, årets artist, årets låt m.m. Se nu till att säkra din biljett till hela Dalarnas musikfest Dalecarlia Music Awards säger Musik i Dalarnas Jonas Martinsson, projektledare för Dalecarlia Music Awards.

No Comments

Post a Comment